Jeroen van der Hoff, Body Therapist

Even Voorstellen

 

Mjn naam is Jeroen van der Hoff en ik ben geboren en getogen in Wormerveer, Nederland. Na 15 jaar in Nieuw Zeeland gewoond te hebben, ben ik sinds juni 2003 weer terug in Nederland.

In Nieuw Zeeland heb ik, naast mijn werk als Manager Quality Systems, over een studieperiode van 3 jaar het diploma Body Therapies gehaald aan het New Zealand College of Massage. Dit diploma is geheel gericht op de verschillende aspecten van therapeutische massage, sport massage, lymfedrainage, massage voor ouderen, palliatieve massage, etc.

Meer informatie over The New Zealand College of Massage vindt U op www.massagecollege.co.nz

 
In 2001 kwam ik in aanraking met de kracht van Neurolink® NIS. Onze dochter heeft er ontzettend veel baat bij gehad, als overigens vele anderen, bij het verbeteren van leerprestaties en concentratie vermogen. Vanwege onze terugkeer naar Nederland heb ik een cursus Neurolink NIS gevolg, omdat hier destijds nog geen geregistreerde therapeuten waren.

Na 1 jaar weer voor een multinationale baas gewerkt te hebben, heb ik besloten om mijn passie te realiseren: een eigen praktijk.

In januari 2005 ben ik in Wormerveer begonnen, in 2011 naar de Hoogstraat 52, 1541KZ Koog aan de Zaan verhuisd en nu per 1 oktober 2015 is de kliniek in Monumento Urbano op Musical 23, 1507 TS  Zaandam gevestigd.

Het NIS systeem is eem levend systeem en er wordt veel informatie uitgewisseld tussen de therapeuten en de reasearch centra in Nieuw Zeeland en Duitsland.

De registratie als Academy Member en door de jaarlijkse bijscholing tijdens de NIS Masters in Freising, Duitsland, te volgen kunt u er zeker van zijn dat de laatste ontwikkelingen in de NIS wereld in Koog aan de Zaan toegepast worden.

U bent van harte welkom om zelf een heerlijke massage, de krachtige werking van Neurolink NIS of een ultime combinatie van een NIS behandeling gevolgd door een op u afgestemde massage te ervaren.

Jeroen van der Hoff, Body Therapist
jeroen@bodytherapist.nl