Jeroen van der Hoff, Body Therapist

Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. Wij verwachten van onze cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.

Voor aanvang van een eerste behandeling wordt, middels een anamnese formulier, een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw medische verleden, huidige klachten en medicijn gebruik. 
Soms is het handig om een lijstje te maken met de huidige medicatie.


Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.


Wij behouden ons het recht voor cliënten te weigeren als deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen. Bepaalde medicatie kan ook onder deze noemer vallen.


Bent u al onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, dan kunnen wij u vragen met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.
 

Al het benodigde linnen wordt door de kliniek geleverd, U hoeft dus geen handdoeken of badlakens mee te nemen. Mocht u vanwege uw conditie eigen linnen willen gebruiken dan is dit geen probleem.
 

Er wordt met natuurlijke producten gemasseerd. Voor de chemisch gevoelige of cliënten met allergiën gebruik ik zonnebloem olie. 
Neem van te voren even contact op om uw specifieke problemen te bespreken.

U mag natuurlijk altijd uw eigen voorkeurs- of etherische oliën meenemen voor uw massage.
 

Waarneer mogelijk dienen mobiele telefoons uitgeschakeld te zijn tijdens de behandeling.
 

Er wordt alleen op afspraak behandeld.
 

Alle behandelingen dienen contant betaald te worden tenzij er voor de behandeling afspraken gemaakt zijn. Helaas is pinnen niet mogelijk, een betaalverzoek kan worden aangemaakt.
 

Gemaakte afspraken dient u minimaal 24 uur voor aanvang te annuleren. 
Niet of te laat geannuleerde afspraken worden aan u doorberekend.

Jeroen van der Hoff, Body Therapist
jeroen@bodytherapist.nl