Jeroen van der Hoff, Body Therapist

Wie heeft Neurolink® opgericht en het NIS systeem ontwikkeld?

Dr. Allan PhillipsDe Nieuw-Zeelandse dokter Allan K. Phillips, Osteopaat en gezondheidsconsulent in het Stille Zuidzee gebied voor de Wereld Gezondheids Organisatie, heeft Neurolink® eind jaren 80 van de vorige eeuw opgericht, en is de ontwikkelaar van Neurolink’s Neurologisch Integratie Systeem (NIS).

Vanuit Auckland, Nieuw Zeeland, is Neurolink® een wereldleider in het onderzoeken en toepassen van neurofysiologische principes om aan te geven WAAROM het neurologisch functioneren van de patiënt symptomen van pijn en/of slechte gezondheid veroorzaken. Deze benadering biedt hoop aan gezondheidsklachten die eerder als hopeloos beschouwd werden.

Niet alleen organiseert Neurolink ®  cursussen over de hele wereld, het is ook een klinisch researchinstituut en behandelcentrum.

Dokter Phillips is ook de directeur van Neurolink Cursussen en doceert, samen met een team van trainers, NIS aan artsen en therapeuten in Europa, Noord-Amerika, Japan en Australasië. 

Dokter Phillips voert nog steeds onderzoek uit en heeft een drukke praktijk in het Neurolink Centrum in Auckland, Nieuw Zeeland

Voor uitgebreide Engelstalige informatie kunt U de Nieuw-Zeelandse website bezoeken op: www.neurolinkglobal.com


Jeroen van der Hoff, Body Therapist
jeroen@bodytherapist.nl